Acest gel Cover cu textură de jeleu sont caracteristici asemănătoare gelului de construcție Iron. Se poate MODELA fără să curgă și se poate arcui cu penseta sau cleștele pentru Arcul C. mai mult, se poate folosi pentru construcția unghiilor français cu o Linie de zâmbet perfectă și accentuată sau pentru realizarea unghiilor dintr-o culoare Nude, chiar și la forme Lungi și extrême. Gelul UV Gelaxyo: Karat naturel 2 este un gel Cover de construcție Profesional, autonivelant, având nuanța nue închis, o culoare Care se potrivește oricărui astuce de piele. La polimerizare da o ușoară senzație de încălzire și se poate Pili foarte ușor. Parfait pentru realizarea manichiurii français. Gelul Cover formant il recomandăm manichiuristelor Care preferǎ gelurile cu densitate foarte ridicată și celor soin preferǎ gelurile Cover Într-o culoare închisă, Care acoperă senzațional, chiar și Într-un strat mai subțire. Având la bază cerințele și nevoile voastre, AM creat primul gel Cover pentru acoperirea unghiilor în totalitate. Si eu am problema cu Scarita la sabloane, si comme vrea sa stiu daca atunci cand facem constructie DIN gel cu Sablon, unghia naturala trebuie scurtata de tot si PE rotund? Lista produselor folosite in materialul Video o puteti gasi mai jos:. Recomandăm gelul Cover formant clientelor cu o piele bronzată.

Acest gel este dezvoltat în așa fel încât să vă ușureaze munca, Atât la construcția unghiilor français, Cât și unghiilor Nude, de orice formă sau lungime. Latte gel – componentul secret al unghiilor Babyboomer, Într-o culoare Albă, lăptoasă. . Frumusețea acestei tehnici este că poate fi executată simplă și classy sau nonconformistă si plină de detalii. Poate sa aibă margini rotunjite pentru un look naturel sau colțuri drepte pentru stilul nonconformist. Astfel, DA Libertatea tehnicianei să fie creativă și să depăsească așteptările clientelor. Buna, incerc sa invat si eu sa aplic Unghii cu gel, mi-am cumparat un kit PT incepatori cu geluri CCN… rugamintea MEA este sa IMI dati niste sfaturi.. care este ordinea de aplicare.. AM ASA: Baza, Top Coat, gel transparent, rose gel, gel Light Rose, si Alb va multumesc anticipat Buna.. Ador unghiile fausse fie ca sunt cu gel fie cu conseils sau acryl…

comme vrea sa invat sa aplic cel Poutine mie sa numai DAU Bani PE la saloane! AM de toate.. numai geluri nu pentru ca nu pot sa ma DECID ce sa Cumpar! sunt atat de multe.. comme vrea sa stiu care sunt mai importante si mai bune! multumesc Buna, IMI puteti recomanda o Marca de gel, nu trebuie sa fie cea mai buna/scumpa deoarece am deja ceva experienta/TEHNICA, si tot o Data care ar fi timpul de intarire recomandat la Lampa UV Clasica PE 4 neoane.